OnlineCoach 2024

Det händer saker med utvecklingen av GolfAkademi.se. Nu tillsammans med Sportsbox.ai kommer kombinationen ge ett ypperligt underlag för att skapa bra beslut och bra hjälp till alla som vill förbättra sin golf 2024. OnlineCoach är vårt nya svar på att det inte behöver kosta så mycket att få regelbunden hjälp med sin golf. Man får svar inom 24 timmar efter det att man postat sin video i Sportsbox.
Det kommer att ske kommunikation både genom sportsbox men även genom GolfAkademi.se.

I GolfAkademi.se kan man göra rapporter efter varje video och hålla koll på sin ekonomi samt sitt abonnemang.
GolfAkademi är ett unikt system där man kan lägga in data från alla andra mätbara system. Trackman, Flightscope, Dewiz, Hackmotion, Capto och Sportsbox 3d.
Detta tillsammans att man kan registrera sina klubbor och sedan spela detaljerade rondanalyser på alla banor gör att man får en komplett bild över sin golf.
I GolfAkademi.se kan man även mäta upp varje spelare med screening och få en mer personlig plan för hur man kan tänka sig att svinga. (Mike Adams style)

Andra fördelar är att man kan ta videos när man vill och var man vill som kund. Det innebär att man äntligen som coach kan se vad som händer i skarpt läge på banan.
Man bara öppnar sin Sportsbox 3d app och spelar in en video. Sedan skickar man över den till Sten och så gör han en rapport samt bifogar en plan på vad som behöver förbättras under den kommande veckan. Man får drillar som man kan göra och efter att man tränat lite på det så tar man en ny video och ser om man fått mätbara resultat.

OnlineCoach kan även vara ett väldigt bra komplement till de perioder då man inte tar vanliga lektioner. Kanske när man spelar och reser mycket men ändå vill ha lite koll på att tekniken utvecklas åt rätt håll.

MINA ABONNEMANG (5 videos med rapport per månad)

Välj Tidsintervall PRIS
PRIME 1 år 595 kr/månad
MASTER 6 månader 695 kr/månad
PRO 3 månader 895 kr/månad
BASIC 1 månad 995 kr/månad

Skicka ett mail till mig om du vill testa 1 gång så skickar jag mer information till dig om hur det fungerar. (PRIS: 99 kr)

Välkommen att höra av dig om du är intresserad.

Mvh
Sten