Capto är ett sensorsystem som vi arbetar med i Laröd. Det mäter hur du rör puttern när du puttar. Det ger all information om rörelsen som man kan tänka sig.
Om man vill bli bättre på något är det viktigt att få rätt feedback på det man gör. Många frågar sig hur man blir konsekvent i det här spelet och det blir man först då man vet vad man gör...
Det innebär att man vet hur sin uppställning, bollplacering ser ut. Det innebär också att man vet hur man rör puttern eller kroppen. Vilka muskler man använder och vilken känsla man har när man genererar viss data.
Golf 2019 är ingen gissning.. och det är intressant med vad som spelar roll för att man ska få en perfekt rull på bollen.
Självklart finns det lite olika alternativ på vad man anser som optimal rull men oavsett vad man är ute efter så gäller det att veta vad man gör när man åstadkommer det man gör.

Capto är en enkel sensor som man fäster på skaftet. Den mäter 300 data per sekund och kommunicerar med wifi till en ipad. Det gör den smidig att använda och väldigt portabel.