Följ med på en härlig golfresa till Mazagan och Marocko

Upplev en lyxig golfresort direkt vid Nordafrikas atlantkust i skön kombination med Marockos mystik, magi och atmosfär.
Kvaliteten på golfen i Marocko är verkligen imponerande och detta är mycket tack vare den golftokige kung Hassan II som finansierade ett flertal högklassiga golfbanor och skapade en golftradition. Mazagan Golf Club som är designad av Gary Player är en av de många nya golfbanorna som håller internationell toppklass. Nu är det inte bara golfen som håller högst klass på Mazagan utan allt från boende, mat till service är klanderfri. Läget är perfekt direkt vid Atlantkusten bara en timme söder om Casablanca, inte långt från kuststaden El Jadida.

Mazagan Golf

Legendaren Gary Player verkar vara populär för Mazagan är inte den enda banan han har designat i Marocko. Player-banor är generellt sett ganska långa och Mazagan är inget undantag. Det är ett antal hål som går hela vägen ned till havet och alla dessa har en tydlig linkskaraktär. Detta är en modern golfbana som givetvis kan vara ganska tuff när vinden ligger på, från tee har man däremot gott om plats då fairways är förhållandevis breda. Greenerna är stora och bitvis ondulerade med spännande och intressanta avrinningsområden. Banan sköts av Troon Golf vilket borgar för utmärkt finish på banan och hög servicenivå. Träningsfaciliteterna på Mazagan är väldigt bra med både drivingrange från gräs, bra puttinggreen samt ett närspelsområde där allting håller högsta tänkbara klass.

Mazagan hotell

Banans kvalitet motsvaras väl av nivån på boendet. Mazagan Beach Hotel är ett topphotell som är byggt likt en modern marockansk borg med den stora kringbyggda poolterrassen i centrum. Anläggningen öppnade i oktober 2009. En hög ambitionsnivå och löpande förbättringar gör att Mazagan fortfarande är i tipptopp och rankas som en av Marockos och Nordafrikas bästa resorter.

Marockos nära band till Frankrike har även smittat av sig på utbudet av restauranger. På Mazagan äter du som en kung och det finns en uppsjö av olika alternativ. Bufférestaurangen är riktigt bra och serverar en härlig mix av flera olika internationella kök. Den spännande marockanska à la carte-restaurangen bjuder inte bara på högklassiga lokala specialiteter utan även en mysig atmosfär med traditionell underhållning. Andra restauranger att prova är till exempel den lilla franskinspirerade bistron och den fantastiska fiskrestaurangen. Lunchen kommer de flesta att äta på klubbhusrestaurangen med utsikt över havet och 18:es green. Ett alternativ kan vara den goda lunchbuffén som serveras med utsikt över poolen.

Hotellrummen på Mazagan är rejält tilltagna och är stilfullt inredda. Rummen har ingen balkong men det kompenseras väl av de många sällskapsytorna som finns på hotellet. Det är inte bara golfen som lockar gäster till hotellet, många badgäster kommer bara för att njuta av värmen, den 7 km långa egna stranden och hotellets alla faciliteter. Här finns det mesta av det bästa och det stora kasinot drar även till sig internationella jetset-kändisar.

Gör en intresseanmälan så fort som möjligt om du är intresserad att följa med.

Följande ingår i resan. PRIS: 17495 kr
Flyg Kastrup - Casablanca (1 mellanlandning)
Transfer från flygplatsen till hotellet
Frukostbuffé
Fri golf på Mazagan (links course)
Fria rangebollar på Mazagan.
Utflykt till Royal Golf El Jadir (Casablanca)
Tillgång till Fitness center och Tennisbanor

Tillval till resan
Golfskola ca 10 timmar: 2000 kr
Middagspaket (7 st middagar, utan dryck) 3700 kr
Enkelrumstillägg: 4995 kr

Boka direkt i sidan om du är inloggad