OM

Bakgrund

Min resa började för 40 år sedan och av dessa 40 år så har jag spelat golf i 26. Jag älskade spelet och dess krav på färdighet för både korta och långa slag. Det tilltalade mig och jag bestämde mig direkt för att jag ville bli proffs. Efter 3 års spel nådde jag 0 i hcp och spelade mina första proffstävlingar.

Det roliga med golf är att ju mer man försöker ta reda på ju mer inser man att det både är väldigt komplext men att man måste förenkla det pedagogiskt. Jag är analytisk och strategisk i mitt golftänk efter att ha genomgått en hel del utbildningar utav mer teknisk karaktär. Detta har hjälpt mig att förstå de fysiska lagar som speglar de olika delarna av golfspelet.
En stor del av min instruktion bygger på att man förstår vad som händer när man gör olika saker med kroppen eller klubban.

Jag har alltid letat efter modeller som man kan följa för att skapa en så ergonomisk, effektiv och repeterbar rörelse som möjligt. Golf i mitt sinne bygger på att man lär sig olika färdigheter som gör att man klarar av att ha kontroll på sin kropp, klubba och boll.

2007 startade jag GolfAkademi i Laröd och sedan dess har verksamheten växt och vi har blivit fler.

Information

Idag har jag 2 barn (Bianca 10 år och Benjamin 5 år). Bor tillsammans med min sambo Marika i Mariastaden. Driver Golfakademi framåt men har också andra företag där jag utför webb-tjänster, driver Laröds Range och säljer Golfprodukter. Tycker om när det är full fart och mycket att göra...

Välkommen till GolfAkademi

Uppgifter

Vår referens: 

Sten Lindberg

Telefon nummer: 

0709 54 79 96

Ansvariga