Golfskola med Sten Lindberg och Fredrik Ström på Troia i Portugal

På resan följer Fredrik och Sten med och håller en stor golfskola på 10 timmar. Vi försöker dessutom att spela och titta på Er när ni är på banan för att skapa en ännu bättre uppfattning om vad ni behöver träna på.

RESMÅL

Troia är en fantastiskt naturskön halvö strax söder om staden Setubal, lite drygt en timme söder om Lissabon. Lättast att ta sig hit är med bilfärjan från Setubal som är en behaglig halvtimmes tur över floden Sado. Sandstränderna här är magiska och klimatet mycket bättre än i närbelägna Lissabon lite längre norrut. I den mysiga lilla marinan finner man ett par trevliga restauranger och barer. Här finns också en fin hotellrestaurang och ett casino där man kan spela bort eller spela hem pengar. Skulle man ha förlorat pengar kan man alltid trösta sig med sagolika solnedgångar i havet i väst...
Till Troia åker du om du vill ha lugn och ro i en fantastiskt naturskön miljö, bo riktigt fint med golf på en ljuvlig golfbana runt hörnet. Om du tröttnar på det lugna tempot på Troia, är det i och för sig bara att gå ner till färjan, åka över till Setubal och leta upp en favoritrestaurang eller fortsätta vidare till underbara Lissabon. Trots att man bor på lugna Troia så är utflyktsmöjligheterna många runt hörnet.

Troia är en halvö och en mycket populär och lyxig resort. Här kretsar det mesta runt sol, bad och golf.

HOTELL

Där den är belägen i Lagos är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 4 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna anläggning är det 600 meter till närmaste strand. Totalt 163 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aqualuz - Suite Hotel Apartments. Denna anläggning genomgick en renovering 2007. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Aqualuz - Suite Hotel Apartments erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Aqualuz - Suite Hotel Apartments. Aqualuz - Suite Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

GOLF

Här finns en fantastiskt vacker golfbana ritad av den store banarkitekten Robert Trent Jones Sr. Den är rankad bland Europas 50 bästa banor! Här har Europatouren för både herrar och damer spelat ett flertal gånger.
Banan är av skiftande ”links-” och ”skogs-”karaktär och man får alltid räkna med att både vinden och de karaktäristiska sanddyner som omger banan kommer att vara en del av spelet.
”Troias fantastiskt fina och underhållande bana är ett mästerverk”

Golfbanan passar alla även om den inte är så lättspelad. Hålen ligger intill Atlantkusten och det finns en hel del sand på golfbanan. Man hittar bollen lätt även om man inte hamnar på fairway. Pinje träden ramar in de flesta hålen.

Utflykt till annan bana sker en dag. Det ligger 2 andra golfbanor inom rimligt avstånd från Troia. Därför gör vi en utflykt och provar på även någon av dessa banor.

INGÅR I RESAN

Flyg från Arlanda. (resväska och golfbag)
Transfer från flygplatsen.
Golfskola 10 timmar
7 st frukostar
7 st middagar med vin eller öl till maten. (varav 3 st är ute på restaurang).
Golfvagn vid spel på Troia.

Boka direkt i sidan om du är inloggad

Kurspass

Det finns inga kurspass länkade till denna utbildning / resa ännu.