Lissabon / Troia / Golfskola

GOLFSKOLA på Troia 25 mars - 1 april 2022

Vi är två grupper i denna anmälning. En från Stockholm som åker tillsammans med Fredrik och en från Köpenhamn som åker med Sten.
Även Hans planerar att åka med på denna resa som hjälp på plats.

All anmälning på resan sker här på denna sida. Ni kan även skicka ett mail till Sten: sten@golfakademi.se

Rese- och golfpaket inkluderar

Flyg t/r inkl samtliga skatter från Köpenhamn och Stockholm Arlanda 

Ett incheckat bagage á 23kg & handbagage + golfbag á 20 kg

Flygplatstransfer t/r på destination
Troia Golf Resort
• 7 nätter del i dubbelrum
•
Inkluderar 7 frukost & 7 middagar
• 5 greenfee på Troia
•
Transfer till och från flygplatsen och golfen
•
Golfskola/spelresa enligt program
•
Fågel och snäckutflykt


Pris per person: 16.995,- kr 

Enkelrumstillägg: 2.790,- kr

Troia är en fantastiskt naturskön halvö strax söder om staden Setubal, lite drygt en timme söder om Lissabon. Lättast att ta sig hit är med bilfärjan från Setubal som är en behaglig halvtimmes tur över floden Sado. Sandstränderna här är magiska och klimatet mycket bättre än i närbelägna Lissabon lite längre norrut. I den mysiga lilla marinan finner man ett par trevliga restauranger och barer. Här finns också en fin hotellrestaurang och ett casino där man kan spela bort eller spela hem pengar. Skulle man ha förlorat pengar kan man alltid trösta sig med sagolika solnedgångar i havet i väst...
Till Troia åker du om du vill ha lugn och ro i en fantastiskt naturskön miljö, bo riktigt fint med golf på en ljuvlig golfbana runt hörnet. Om du tröttnar på det lugna tempot på Troia, är det i och för sig bara att gå ner till färjan, åka över till Setubal och leta upp en favoritrestaurang eller fortsätta vidare till underbara Lissabon. Trots att man bor på lugna Troia så är utflyktsmöjligheterna många runt hörnet.
Vi bor på Aqualuz Suite Hotel, ett lägenhetshotell med både pool och spa.
Troia är en halvö och en mycket populär och lyxig resort. Här kretsar det mesta runt sol, bad och golf. Här finns en fantastiskt vacker golfbana ritad av den store banarkitekten Robert Trent Jones Sr. Den är rankad bland Europas 50 bästa banor! Här har Europatouren för både herrar och damer spelat ett flertal gånger.
Banan är av skiftande ”links-” och ”skogs-”karaktär och man får alltid räkna med att både vinden och de karaktäristiska sanddyner som omger banan kommer att vara en del av spelet.
”Troias fantastiskt fina och underhållande bana är ett mästerverk”

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti
Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/ansok-om-ersatt...
Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet
Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/anmal-reseverks...

Information

16995 kr (inkl.moms)

Anmäl dig innan: 2022-02-22
Max antal: 16 deltagare

3 platser kvar

Boka direkt i sidan om du är inloggad