"Vi som älskar golf..." - GolfAkademi

Alcaidesa Links Golf Resort, Marbella i Spanien i kombination med all inclusive hotellet Aldiana är oerhört prisvärt med tanke på det strandnära läget och korta transfern mellan hotell och bana.
I vårt paket ingår golfbil under alla fem dagar med två väldigt trevliga och varierande 18 hålsbanor. Närheten till Sotogrande och Valderrama lockar många i det trevliga området kring Cadiz.

Golfskola

ENDAST 7 PERONSER vilket innebär att Sten kommer att spela mycket golf med Er på banan samt även ha mycket tid till Personlig träning.
Sten Lindberg arrangerar en intensiv golfskola med mycket individuella inslag. Golfskola i en liten grupp och spel på banan med alla. Detta gör att det finns goda möjligheter till att få ut max av resan och golfen.

Boende

Alcaidesa Links Golf Resort har vi paketerat ett all Inclusive hotell som ligger på anläggningen precis intill stranden med en kort transfer mellan golfbanan och hotell. Varje 30:e min går en shuttle mellan hotellet och golfbanan. Vi har också ordnat, för att servera våra golfare sen lunch på hotellet. Hotellet Aldiana Alcaidesa är ett fyrstjärnigt hotell som drivs av ett tyskt företag. Här råder ordning och reda och deras all-inclusive med öl, vin och lokala spritsorter samt en buffé är väl tilltagen. Vill man kan man ta en taxi till en trevlig liten hamn med barer och restauranger i Sotogrande bara 10 min från anläggningen.

Golf

Alcaidesa består av två 18 hålsbanor med svindlande utsikter. Heathland Course är den deras mästerskapsbana och har på sina ställen en del branta höjdskillnader. Vi rekommenderar att man hyr golfbil just på denna bana. Den andra banan Links Course är den äldsta av banorna och är mer eller mindre vänlig att gå. Utsikten från de bägge banorna är mäktig med Gibraltar i bakgrunden och om vädret tillåter Afrika i horisonten.

360golf.se & 360 Travel Group

360 Travel Group AB som är en total researrangör som ställer lagstadgade resegarantier till Kammarkollegiet. Vi är medlemmar I Svenska Resebyråföreningen och bedriver resebyråverksamhet och är specialiserade inom golfresor, träningsresor och konferensresor. Bolaget bedriver olika varumärken som representerar olika typer av resor varav 360golf.se är kärnan i verksamheten.

Rese- och golfpaket inkluderar

Flyg t/r inkl samtliga skatter bagage, golfbag samt handbagage
Flygplatstransfer t/r på destination
Aldiana Alcaidesa
• 7 nätter del i dubbelrum
• Inkluderar all inclusive på hotellet
• 5 dagars obegränsad golf inkl träningsbollar & hyrvagn
• Golfskola/spelresa enligt PRO
Pris per person: 18.495kr
Frivilliga tillägg
Enkelrumstillägg: 1995 kr
Övriga rumskategorier
Bokas på hemsidan eller per telefon.

Börja alltid med att boka till Sten Lindberg eller boka här direkt på hemsidan.

Bokning och betalning

Bokning av resor görs på vår hemsida eller via telefon. Ni behöver uppge för- och efternamn, adress, telefon och personnummer på
samtliga resenärer.
Gå vidare till bokningen av denna resa genom att klicka här
Kontakta oss
Epost: info@360golf.se
Telefon: 0770-220 111
Sten

Det finns inga aktuella utbildningar att anmäla sig till.